perjantai 30. kesäkuuta 2017

Ohjesuosittelu: Elefantti

Ohjesuosittelu: Elefantti

Välillä vastaan tulee ohjeita, joita ei ole syytä muokata mihinkään suuntaan tai kehitellä niistä omaa versiota. Jotkut ohjeet vain ovat ihan älyttömän taidokkaasti tehtyjä jo sellaisenaan. Yksi näistä on alunperin japaninkielinen Chisachi Kushiman Elefantti-ohje, joka on käännetty myös muun muassa englanniksi. Ohjeen nerokkuus piilee hauskan muodon lisäksi siinä, että norsu virkataan lähes yhtenä kappaleena. Vain korvat, häntä ja pieni pala mahaa liitetään myöhemmin hahmoon ompelemalla.

Linkki ohjeeseen Ravelryn sivuilla löytyy tästä.
Englanninkielinen käännös löytyy taas All About Ami -blogista täältä.

Jos joku innostuu kovasti tästä ohjeesta, mutta englanninkielisen ohjeen seuraaminen ei onnistu, voin kysyä lupaa ohjeen kääntämiseksi myös suomeksi tänne blogiin.

Itse olen tehnyt tällä ohjeella monia, erilaisia elefantteja:





3 kommenttia:

  1. Ihana blogi, heti alkoi taas virkkaushimo :D tää ronsu olis ihana, mutta en kyllä ymmärrä tuota enkkuohjetta, en sitten millään. Toivottavasti saisit luvan suomentaa. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja minä voin laittaa ohjeen tekijälle mailia ja kysyä lupaa! On nimittäin oikeasti tosi kiva ohje virkata, kun koko työ tulee valmiiksi melkein kerralla, kun noita osia on noin vähän :) Todella palkitseva tehdä tämä.

    VastaaPoista
  3. Etkö saanut lupaa suomentaa vai miksei oo ohjetta tullut?

    VastaaPoista

Majaa rakentamassa

Blogissa on ollut hetki hiljaista. Kesälomaviikko lapsen kanssa kaksin kotona johti majaprojektiin, joka vei muutaman päivän tehokasta virkk...